Πυροτεχνήματα για γιορτές, Πυροτεχνήματα για βάπτιση, Μπαλόνια
Έναυσις

Πυροτεχνήματα για γιορτές, Πυροτεχνήματα για βάπτιση, Μπαλόνια

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια, με μεγάλη εμπειρία στα πυροτεχνήματα για γιορτές, στα πυροτεχνήματα για βάπτιση ή γάμο, στις συνθέσεις με μπαλόνια, στα ειδικά εφέ.

Αν επιθυμείτε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και η εκδήλωσή σας να είναι το βασικό θέμα συζήτησης των καλεσμένων σας, η εταιρία ΕΝΑΥΣΙΣ, χάρη στην μοναδική σκηνοθεσία της, όπως εύγλωττα λέει το όνομα της, μπορεί να σας δώσει το σωστό έναυσμα.

Έχουμε καλύψει μέχρι σήμερα κάθε είδους κοινωνικής εκδήλωσης ή θέαμα, όπως γάμους, βαφτίσεις, γιορτές, γενέθλια, εγκαίνια, συναυλίες, συνέδρια, δεξιώσεις, εταιρικές παρουσιάσεις προσφέροντας στους πελάτες μας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Το προσωπικό της εταιρείας μας είναι έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο, στα πυροτεχνήματα για γιορτές, στα πυροτεχνήματα για βάπτισηή γάμο και στις συνθέσεις με μπαλόνια. Τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε, αποτελούν εγγύηση για ένα ΑΣΦΑΛΕΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ αποτέλεσμα. Επιπλέον για τις κατασκευές - συνθέσεις με μπαλόνια είμαστε πιστοποιημένοι από την Qualatex Balloon για την ποιότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας. Ελάτε να δείτε τις εντυπωσιακές κατασκευές μας με φωτιζόμενα ή εκρηγνυόμενα μπαλόνια.

Ορισμένα από τα αντικείμενα στα οποία δραστηριοποιείται η εταιρεία μας:

Πυροτεχνήματα για γιορτέςΠυροτεχνήματα για βάπτιση ή γάμο
• Συνθέσεις με Μπαλόνια
Μπαλόνια με διάφορες φιγούρες
Μπαλόνια με μηνύματα, Μπαλόνια για κάθε περίσταση
Μπαλόνια εκρηγνυώμενα και Μπαλόνια φωτιζόμενα
• Κονσόλες / Μηχανήματα θερμού και ψυχρού καπνού
• Μηχανές bubble / Μηχανές χιονιού
• Κανόνια συνεχούς ροής κομφετί (ομοιώματα αληθινών κανονιών) και εκτοξευτήρες χειρός για κομφετί με ψεύτικα ή αληθινά ροδοπέταλα και φουσκωτά παιχνίδια

Πυροτεχνήματα για γιορτές, Πυροτεχνήματα για βάπτιση, Μπαλόνια στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

   
© copyright 2010 enafsis, all rights reserved site by Good Fellas