ΓΑΜΟΣ - ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ
Πυροτεχνήματα

Στο κατάστημα της εταιρείας ΕΝΑΥΣΙΣ θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία από εναέρια πυροτεχνήματα (παιδικά αθυρμάτα ) σε ποικιλία τιμών και βολών.

       Συστοιχίες από εναέρια πυροτεχνήματα με 16 έως και 100 βολές και με βεληνεκή από 30 έως 50m.

Ποικιλία από μονόβολα πυροτεχνήματα (μίνι πυροτεχνικές μπόμπες και ρουκέτες).

       Εγκαινιάζουμε μία νέα κατηγορία DO TI YOURSELF, στην οποία θα μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένο πρόγραμμα από εναέρια πυροτεχνήματα, έτοιμα να καλύψουν κάθε οικονομικό σας προγραμματισμό και να δώσουν άλλο χρώμα στην εκδήλωσή σας.

"ΟΛΑ ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΦΕΡΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟ ΥΒΕΤ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1,4G (ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΘΥΡΜΑΤΑ)."

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Στολισμοί με μπαλόνια

Η ΕΝΑΥΣΙΣ σας καλωσορίζει στον υπέροχο και διασκεδαστικό κόσμο των μπαλονιών.

Το μπαλόνι είναι υλικό δημιουργίας και γλυπτικής. Διακοσμεί και ομορφαίνει κάθε σας εκδήλωση και φέρνει χαρά και χαμόγελα στα πρόσωπα τα δικά σας και τον καλεσμένων σας.

Τα διάφορα χρώματα των μπαλονιών και οι πρωτότυπες συνθέσεις τους μπορούν και δίνουν  άλλη διάσταση στην διακόσμηση του χώρου σας και της κάθε εκδήλωσή σας.

Διαθέτουμε εμπειρία και πιστοποιήση από την Qualatex Balloon, και μπορούμε να φτιάξουμε ιδιαίτερες και καλόγουστες μπαλονοκατασκευές από την πρώτη επίσημη εμφάνιση του μωρού σας στο μαιευτήριο έως την βάπτισή του. Με τα μπαλόνια μπορούμε να διακοσμήσουμε από ένα πάρτυ γεννεθλίων μέχρι να πεις ένα μήνυμα π.χ. Σ' αγαπώ, ή να στολίσουμε την δεξίωση του γάμου σας ή τα εγκαινία του νέου σας καταστήματος ή την εταιρική σας εκδήλωση.

 
ΒΑΦΤΙΣΗ
 
EVENTS - PARTIES
 
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ
 
ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ - ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΓΡΑΦΙΚΑ
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (ΣΚΗΝΙΚΑ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ)
 
   
© copyright 2010 enafsis, all rights reserved site by Good Fellas